Money Coaching

Wat is jouw huidige financiële situatie? Zijn de uitgaven en de inkomsten op elkaar afgestemd? Zo nee, dan moet er iets veranderen om de situatie niet verder te verergeren.  Soms is dat meer inkomsten zien te verkrijgen, vaak is het ook de uitgaven bijstellen en soms allebei. Met behulp van een Nibud persoonlijk budgetadvies (gratis) is dat vrij gemakkelijk zelf te doen. www.nibud.nl.

Inzicht gaat over je relatie met geld (zie Geld en Ik), hoe zit die in elkaar en wat heb jij nodig om die relatie en je gedrag te veranderen? Door aandacht te besteden aan je relatie met geld komen dezelfde problemen niet steeds opnieuw op je pad. Doorbreek het patroon, ga aan de slag of zoek hulp.

Als Money Coach help ik je over de hobbel heen. Als je geldgedrag al langere tijd uit de pas loopt, is het moeilijk dat te veranderen. Als je dat zelf kon had je het al lang gedaan. Met respect kijk ik met jou of jullie wat er nodig is: overzicht krijgen, budgetteren, begroten, vaak noodzakelijk, maar in veel gevallen ook lastig.

 

Dit vind je misschien ook leuk...