Life Planning & Money Coaching

Life Planning

Mensen dromen graag over wereldreizen, emigreren, verhuizen of verandering van baan omdat ze zich niet gelukkig of tevreden voelen. Als eenmaal ruimte wordt gemaakt voor je liefste dromen komen ook diepere verlangens naar boven: Hoe wil je ècht leven en wie wil je ècht zijn? Om je vervolgens af te vragen: wat staat er in de weg? Als duidelijk is wat jouw drijfveren in het leven zijn, is dat het fundament voor verandering. En dàt vormt ook de basis van het financiële plan. Life Planning is dromen met twee benen op de grond.

Money Coaching

Sta je voortdurend rood? Heb je moeite om rond te komen? Ben je het overzicht kwijtgeraakt? Geef je steeds geld uit terwijl dat eigenlijk niet kan? Laat je je geldzaken het liefst aan een ander over? Dan is het misschien eens tijd voor Money Coaching: je krijgt in korte tijd inzicht in je huidige financiële situatie en je maakt samen met de Money Coach een plan hoe je financiën weer in balans te brengen. Daarnaast krijg je ook een antwoord op de vraag: hoe ben ik hier verzeild geraakt? En hoe voorkom ik dat ik weer in de oude situatie verval?

Pit Gooskens is een ervaren Financial Life Planner en Money Coach voor individuen en koppels. Zij geeft daarnaast regelmatig workshops en lezingen over Geld en Emotie en De Financiële Archetypen.