Training en begeleiding voor startende ondernemers: waar draait het echt om?

Het ontdekken van WAAROM je als zelfstandig ondernemer start met een bedrijf of een eigen praktijk is in de kern de basis voor een florerende onderneming of praktijk.

Toen ik begon als zelfstandig gevestigd Gestaltcoach en Financial Life Planner was ik niet echt voorbereid op het ondernemerschap dat daarbij hoorde. En zoals zoveel collega’s startte ik met het aanvragen van een btw nummer en volgde ik de online tips over do’s en don’ts over het aantrekken van klanten en het verkrijgen van allerlei vaardigheden: een administratie, marketingtools naast mijn beroepsvaardigheden. Toch ontbrak er iets: ik was me niet echt bewust WAAROM ik het deed. In mijn geval was dat de bevrijding van mijn troebele relatie met geld veroorzaakt door mijn onbewuste aannames, oordelen en projecties op geld. Daar ook anderen bij helpen is mijn diepe drijfveer, mijn manier om een betekenisvolle bijdrage te leveren.Tijdens de individuele training word je je bewust van jouw WAAROM en wat er nodig is om te kunnen floreren. Je vindt antwoord op de vraag WIE ben ik als ondernemer, WAT lever ik eigenlijk en HOE vind ik mijn eigen manier van bedrijfsvoering?

De training bevat 5 sessies van 1,5 uur en is een diepte-investering. De antwoorden die je vindt gaan je helpen bij elke stap die je maakt en elke actie die je plant bij het bouwen van je onderneming of je praktijk. Het helpt je te selecteren waar je focus op legt en waar niet. Je weet dan waar het jou echt om draait en dat is de basis voor een succesvolle start van je bedrijf of praktijk.

Pit Gooskens geeft ook workshops voor groepen (aanstaande) ondernemers op aanvraag.

Ben je geïnteresseerd? Geef je op via het contactformulier.

Dit vind je misschien ook leuk...