Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Workshop Leren Budgetteren

23 mei, 2015 @ 10:00 - 13:00

€35

Door deze workshop ga je in korte tijd leren hoe je kunt budgetteren en je geldstroom kunt controleren. Heel praktisch en met een handzaam model. Alles vanzelfsprekend binnen een discrete setting en met ruimte voor jouw persoonlijke situatie.   Deze workshop is alleen toegankelijk voor consumenten. Bij voldoende belangstelling volgt een tweede vervolgworkshop. Je investering: € 35,- inclusief btw, koffie en thee.

Heb je geen idee waar je geld naar toe gaat of waarom je tekort komt? Wil je leren reserveren en geld overhouden? Kijk je niet op je banksaldo, maar vrees je vooral wat je dan gaat zien? Veel mensen met financiële problemen hebben geen goed zicht op hun geldstroom. Anderen laten het over aan hun partner en kijken er zelf niet naar om. Dat kan lijden tot afhankelijkheid en tot nare discussies en relatieproblemen.
Geldzorgen hebben vaak te maken met gebrek aan inzicht in en controle over je geldzaken. Het lijkt rationeel maar onder, en ook zeer vaak boven de oppervlakte spelen allerlei emoties. Er kan sprake zijn van angst, schaamte en schuldgevoel, maar ook van boosheid en gevoelens van onrecht. Financieel inzicht en overzicht is een eerste (grote) stap naar vrijheid. Met handzame tips laat Pit Gooskens je zien hoe je zelf weer de controle krijgt over je geld. Geef je op via het contactformulier.

Locatie

ViaNell
Zwarte Woud 228
Utrecht, Netherlands
+ Google Maps